Vælg side

Tips og tricks: Dette kan du gøre hvis du oplever problemer med din MacBook 

Tips og tricks: Dette kan du gøre hvis du oplever problemer med din MacBook 

Computeren er for mange en sand følgesvend, der udover at anvendes i alle hverdagens sammenhænge, også gemmer på vigtige arbejdsrelateret filer og hjemmefotos. At miste adgang til sin computer, eller pludselig at opleve problemer, er derfor et sandt mareridt for mange. Heldigvis findes der ofte løsninger hvor man selv kan gribe til handling, og få det fikset.  

Efter teknologiens og internettets indtog, befinder vi os dagligt flere timer online, både på arbejdet men også derhjemme. Computeren er derfor blevet en fast bestanddel i manges hjem, og sjældent er folk ikke i stand til at undvære den over flere dage. Desværre opstår der bare sommetider problemer eller fejl, der kræver at man enten får computeren repareret eller fikset på ny. En situation der kan koste dyr, men ved hjælp af disse tips og tricks, spare dig for mange penge. 

Geninstaller MacOS 

Oplever du problemer med dit operativsystem, og har svært ved at få adgang til specifikke programmer eller tilgå internettet, kan det være det kræver en geninstallering. At geninstallere er en forholdsvis ligetil proces og ved blot at følge denne video guide “Sådan installer man mac os på sin Macbook” kan du nemt og hurtigt komme problemet til livs. 

Dårligt batteri 

Nogle computere holder længere end andre, og batteriet er særligt en af de mest almene årsager til det. Sørger man ikke for at passe på sin computers batteri ved at lade den gå helt tør for strøm, og lade den fuldstændig op, vil man risikere, at batteriet enten ikke vil lade op, eller at den hurtigt vil aftage i strøm.  

Er uheldet ude, kan man sjældent gøre så meget selv. Her vil det kræve, at man selv tager computeren i egen hånd, og bevæger sig ned i den nærmeste Apple forhandler. Ved fremvisning af gyldig kvittering, vil batteriet hermed blive udskiftet på deres regning. 

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.