Vælg side

Start din investeringsrejse i dag

Start din investeringsrejse i dag

Hvis du skal til at investerer i aktier, så vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på ambu aktier.

Ambu A/S er en Dansk virksomhed som de fleste faktisk ikke kender noget til, selvom det er en ret stor og anerkendt virksomhed i Danmark. De udvikler og producerer medicinsk udstyr til hospitaler og redningsfolk såsom brandmænd og Falck. Og det er faktisk en aktie som vi syntes er utrolig spændende, da der efter vores vurdering altid vil være brug for virksomheder som producerer nye midler til den branche.

Hvis du går ind og ser kursen på aktien, så kan du vælge at se hvordan aktien har været hele året og så for du pludselig et meget spændende billede. Fordi så kan vi se den har været høj i starten af året og er derefter faldet igennem det meste af året, og det er faktisk det mest oplagte tidspunkt at købe aktien nu, da den er så lav. Det er dog vigtigt at du selv tænker over om det er en virksomhed som du vil investere i, og som du tror på!

Hvis vi kigger på Ambu regnskab så ser det faktisk også ret fornuftigt ud, de har nemlig formået at vækste deres toplinje (omsætning) igennem de sidste 5 år. Hvis du kender noget til at drive virksomhed, så ved du også at det koster penge at vækste sin forretning, da det jo ikke er gratis at få nye kunder. Og derfor kan man typisk også se på virksomhedens bundlinje at de vækster, da den vil være faldende, som vi også kan se deres er.

Jeg håber du har fået lidt mere viden om hvad ambu er og hvorfor der er god grund til at investerer i dem. Hvis du har brug for mere viden om andre aktier, så er du mere end velkommen til at se nærmere på aktierdkd.dk.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.