Vælg side

Sengen er dit vigtigste møbel

Sengen er dit vigtigste møbel

Hvis du klikkede ind på dette indlæg, fordi du blev nysgerrig over titlen, så frygt ej. Vi mener faktisk, at sengen er dit vigtigste møbel, og hvorfor vi gør det, skal vi nok komme ind på i dette indlæg.

Du bruger mange timer i din seng

En af grundene til, at sengen er ens vigtigste møbel er grundet antallet af timer man bruger i den kontra på så meget andet. I gennemsnit skal en voksen bruge 8 timer på at sove hver dag. Derudover ligger man gerne lidt inden man falder i søvn, og lidt efter alarmen ringer.

Af den grund, så må man antage, at man bruger lidt over 8 timer om dagen, på at ligge i sin seng. Det svarer til mere end en tredjedel af ens liv. Skulle man bruge samme tid på en cykel, i en bil, eller på noget tredje, så ville man typisk ikke spare på pengene på denne front.

Derfor mener vi, at man ikke skal spare penge, hvis man gerne vil købe en seng. Det skal man ikke, fordi man skal bruge så mange timer i sengen hver dag, og fordi en seng sagtens kan holde i mange år. Det er ikke atypisk, at en seng holder mellem 10 og 20 år, hvor det måske er en topmadras eller lignende, som man skal udskifte som det eneste.

Sengen må gerne være dyr

Hvis vi refererer til det vi skrev før, så mener vi derfor, at en seng gerne må være dyr på købstidspunktet. Det mener vi, fordi hvis man køber en seng til 25.000kr, som man har i 12 år, hvor man bruger den 8 timer om dagen, så bruger man 35.040 timer i sengen over de 12 år. Det svarer til at man ligger i sengen i 4 år (1/3 af ens liv). Undlad derfor at spare penge på din seng, uanset om det er en enkeltmandsseng, en kontinentalseng 140×200 eller hvad end det er for en type seng. 25.000kr lyder af meget, men over 12 år er det under 175kr i måneden.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.