Vælg side

Gratis Poker Spil – Lær at spille poker uden omkostninger

Gratis Poker Spil – Lær at spille poker uden omkostninger

Hvis du gerne vil lære at spille poker – som er et rigtig sjovt og spændende spil – men er du ikke så interesseret i at blive blanket af, fordi dem du møder er nogle hajer, der lynhurtigt får franarret dig formuer med deres viden om spillet, så har du muligheden for at spille gratis.

Start stille og roligt ud

Der er masser af steder, hvor du spiller med fiktive penge. Der skal midler til, for poker handler om væddemål. Men fiktive penge er en rigtig god start, for taber du, indtil du har fået styr på spillet og alle mulighederne, så er det kun matadorpenge. Det er en sjovere læremåde, end var det dine egne penge. Så kan du lære alt om spillet, reglerne, hvordan man gør en indsats og i sidste ende, hvordan du læser dine modstandere. Du finder ud af, hvilke hænder, der er gode, og hvilke man bør smide fra starten af. Du finder ud af, om du er typen, der tør satse, hvis du starter med død mands hånd, der er kombinationen es-8. Es er rigtig godt, men 8 er næsten for lavt til at være godt. Især når du ikke ved, hvad din modstandere har. Du kan også lære, at hvis du vædder for ivrigt, hvis du har gode kort, så smider de andre deres kort. Hvis du lærer at vædde korrekt, vil de snarere spille med og dermed forhøje puljen, hvilket er til din fordel.
Og du kan lære, hvornår det er bedst med et call, og hvornår du skal forhøje indsatsen. Alt sammen helt gratis. Det er en rigtig god måde at lære spillet at kende på, og du vil blive lige så glad for poker, som så mange andre mennesker er.

Find din egen stil

Ved at spille gratis online slipper du også for, at alle dine pokerspillende venner kommer med gode råd og ideer. Mange spillere har deres egen stil, men det kan være svært at lære af andre og deres måde at spille på. Du skal finde din egen stil. Om du vil bruge rigtig lang tid, hver gang det er din tur for at narre dine modstandere, eller om du vil fremstå impulsiv, selvom alle dine træk er meget velovervejede. Og ved at spille gratis, kan du bruge så lang tid, du vil, på at lære spillet at kende. Alle fælder og alle fordele kan du blive fortrolig med i dit eget tempo, og du kan lære meget om, hvordan andre spiller spillet.

Skulle du tabe meget i starten, fordi du er ny som pokerspiller, ja så pyt, det var gratis, og forhåbentlig har du lært noget, du kan tage med dig, næste gang du spiller.

Til sidst har du lært så mange aspekter af spillet, at du vil føle dig klædt ordentligt på til at forhøje din indsats. Du har lært at læse spillet og forstå dine egne kort og dine muligheder for indsats, og så begynder det at blive sjovt at spille om rigtige penge, for så begynder du at kunne få noget ud af alt det, du har lært helt gratis.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *