Vælg side

Digital bogholderi

Digital bogholderi

Din virksomhed er i rivende udvikling og det viser sig, at du troede du kunne klare de bogføringsopgaver virksomheden bliver stillet overfor. I begynder at mangle et overblik og have fokus på det arbejde, der drejer sig om bogholderi. Virksomheden kan ikke alene stå for opgaven mere, som I har gjort hidtil. I overvejer nu at tænke på ideen om at udlicitere bogføringsarbejdet til en ekstern virksomhed.

Ekstern virksomhed til bogføring

Den eksterne virksomheds brand kan varetage alle dine bogføringsopgaver digitalt. Der benyttes professionelle regnskabsprogrammer til at sikre virksomhedsregnskab og programmet lever op til de gældende lovkrav. Uanset hvilket økonomisystem I benytter er der hjælp at hente.

Hvorfor have regnskabskyndige til at hjælpe?

Hvorfor have hjælp til at have styr på regnskaberne i bogholderiet? Det handler om at føle sig tryg og have et overblik i virksomheden. Have forståelse for om der er overskud eller underskud, og hvordan virksomhedens økonomiske situation ser ud.

Digital bogføring

I den travle arbejdsdag på kontoret er det nemt at kunne ordne Jeres regnskab ved Digital bogholderi.

Ønsker I at oprette et selskab

Der ydes rådgivning i oprettelse af selskaber og hjælp til at få udarbejdet dokumenter og vedtægter der kræves når der oprettes et selskab. Imens vi er primus motor på oprettelsen af selskabet med hvad det indebærer, skal I kun tænke på at drive forretning. Normalt tager det 24 timer at oprette et selskab og når det er stiftet, kan I starte Jeres egentlige drift I virksomheden.

Iværksætter

Du er iværksætter og har startet en ny virksomhed. Der er mange nye ting at skulle forholde sig til og have styr på. Mange iværksættere starter som regel med at være alene eller sammen med et par samarbejdspartnere om alle de opgaver der skal løses. Der klares selv de specifikke opgaver som bogholderi. Men for at kunne have fokus på virksomhedens drift er det vigtigt at få hjælp til at ordne bogholderiarbejdet.

Vækst i din virksomhed

Efterhånden som virksomheden kommer i vækst og ekspandere, er I nødt til at se på hvor energi, ressourcer og kompetencer skal bruges.

En mindre ny virksomhed har måske ikke de kompetencer med bogholderi som større virksomheder her. Der bruges måske meget tid på bogholderi da det ikke er en kompetence virksomheden besidder. Derfor er det en fordel at vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at holde styr på bogholderiet. Vi skræddersy den model til hjælp du og din virksomhed har brug for.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.