Vælg side

Brug de uventede penge til at købe aktier

Brug de uventede penge til at købe aktier

Det sker desværre alt for sjældent, men en gang imellem modtager vi penge, som vi ikke havde regnet med, f.eks. hvis vi har betalt for meget i skat eller får penge tilbage fra Danmark. Så kan det være fristende at gå ud og bruge dem på noget rart, måske et restaurantbesøg eller en ny taske, men der er andre ting, der kan være endnu bedre at bruge dem på, og det ser vi på her.

Ofte har man helt styr på, hvor mange penge man har at gøre godt med, så når det sker at uventede penge dukker op på kontoen, bliver man naturligvis glad, og måske en smule urolig, for kan det nu være rigtigt.

Skattefar betaler tilbage

Hvis man har tjent mindre end man opgav til skattevæsenet ved årets start, kommer man til at betale for meget i skat, og de penge får man tilbage, når året er gjort op. Disse penge kan du med fordel bruge til at investere for, da de jo ikke var afsat til noget andet. Inden du går i gang med at købe aktier bør du sætte dig godt ind i, hvordan tingene fungerer og i starten kun købe for små beløb. Du kan læse om investering mange steder, bl.a. Aktieskole.com, men husk at lave din egen research.

Konverter din jackpot til afkast

Når man spiller kasino, er det jo for hyggens og underholdningens skyld, men det gør jo absolut ikke noget, hvis der også falder en gevinst af i ny og næ, og også disse penge kan du købe aktier for og få til at yngle. Hvis du sætter dig godt ind i tingene og køber f.eks. nogle solide danske fonde, kan du være heldig at få et godt afkast, som du så kan geninvestere og altså udnytte renters rente-effekten af.

Kunde nr. 100.000

Hvis du oplever at træde ind i dit lokale supermarked og konfettien regner ned over dig og der lyder fanfarer, er det måske fordi du er kunde nr. 100.000 og derfor vinder en flot pengepræmie. Det skete flere gang for Fætter Højben, og måske kan det også ske for dig. En så stor sum skal helt sikkert investeres og kan måske danne grundlag for en tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet med tid og råd til at gøre lige det, du har lyst til. Det er ikke umuligt, hvis du gør dig umage og ikke blot handler på aktier, som andre hyper for selv at score penge.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.