Vælg side

Baccarat Strategi

Baccarat Strategi

Baccarat kan virke indviklede lige til at starte med, men følg med i dette indlæg og lær mere om Baccarat kortspillet, regler og strategier.

Størstedelen af casinospil kræver ikke nødvendigvis en strategi for at vinde, men det er ikke nemt at vinde og derfor bør du i en vis udstrækning bruge en strategi for at øge dine vinderchancer.

Hvad er Baccarat?

Nedenstående tekst er udgivet under Creative Commons Navngivelse/Del på samme vilkår 3.0 og er oprindeligt fundet på Wikipedia.

Baccarat er et hasard kortspil. Det menes at være blevet introduceret til Frankrig fra Italien under Karl 8. af Frankrig (regerede 1483-1498). Spillet ligner meget Faro og Basset. Der er tre internationalt accepterede varianter af spillet: baccarat chemin de fer (jernbane), baccarat banque og punto banco (eller Nordamerikansk baccarat). Punto banco er strengt taget et chancespil, hvor der ikke er involveret evner eller strategi. I baccarat chemin de fer og baccarat banque kan spillerne træffe valg der tillader evner at spille en rolle.

Baccarat Strategi

Se videoen nedenfor og lær en af de mange Baccarat strategier:

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.